Personalen 

Personalen

Vi som jobbar på Hundhagen

 

Anton och Lisen Lundh driver Hundhagen, vi är ett glatt par som i vått och torrt tror på positiv förstärkning när det gäller både hund och människa.
Lisen har varit en ”hundtönt” hela livet och med hjälp av sin fantastiska familj så fick hon förverkliga sin dröm om att driva sitt eget hunddagis. Utan Mats och Annika hade det aldrig gått! Lisen bor tillsammans med sin man Anton, son August, dotter Ellen, deras två hundar och två katter. Lisen är instruktör för Hundens Utbildningsakademi och målet för henne är att lära ut hundträning på ett sätt som är roligt för både hund och hundägare. Hundträning ska vara kul! Lisen har en pågående hundpsykologutbildning hos Hundens Utbildningsakademi där hon också gick sin utbildning till Hunddagisföreståndare.
Anton har stort hundintresse och har haft hund sedan barnsben. Anton läste hundinriktining under gymnasietiden och driver idag Hundhagen. Anton har tillsammans med Lisen rottweilern Asta och Demi som är en blandning mellan holländsk herdehund och Ridgeback.


Vi vill tacka familj och vänner för all hjälp under åren!

Ett extra stort tack till min älskade mamma som inte finns med oss längre! Du var kärnan som gjorde det möjligt att växa!